Finaparaplyer.se slog upp portarna i oktober 2012 och har levererat mängder av paraplyer till kunder över hela landet som numera kan undfly regnet under ett av våra trevliga paraplyer.

Om finaparaplyer.se

Idén till finaparaplyer.se kom till när vi som driver sidan gästade ett bröllop en svensk sommardag. Vi hade klätt oss i full festmundering med kostym och slips respektive tjusig klänning och gav oss av mot kyrkan. Eftersom det var risk för regn tog vi med paraplyet som vi hade i bakluckan på bilen för att ha det tillgängligt under promenaden till kyrkan. Vi insåg då att vi kryddade vår formella utstyrsel med ett stort paraply i anskrämliga och skrikiga färger som dessutom pryddes av en enorm logotyp för en svensk handelskedja! Vi började då fundera: var katten köper man ett bra paraply? Efter att ha letat i diverse klädbutiker, skoaffärer och på nätet så insåg vi att det inte gick att köpa ett rejält, hållbart och dessutom snyggt paraply. Varje butik hade i regel endast 2-3 modeller att välja emellan, och på internet var det inte mycket bättre. Sagt och gjort: vi valde att lösa detta problem för oss och andra genom att starta finaparaplyer.se!

Sammanfattningsvis så startades finaparaplyer.se av tre skäl, nämligen följande:

  1. Det regnar mycket i Sverige..
  2. De flesta paraplyer är både dåliga och fula
  3. Det går inte att hitta ett gott urval av många (och gärna lite annorlunda) paraplyer

Dessa tre skäl utgjorde den nödvändiga inspirationen för att starta webshopen.

Vilka står bakom hemsidan?

Finaparaplyer.se ägs och drivs av Cedek AB, organisationsnummer 556384-6848, från vårt kontor i Stockholm. Vi har ingen butik utan bedriver enbart försäljning via internet i nuläget.

Var kommer paraplyerna ifrån?

Idag köper vi in samtliga våra paraplyer från leverantörer inom EU, men på sikt skall vi försöka ta in ännu fler spännande paraplyer från olika delar av världen. Vi kommer även aktivt arbeta mot en bättre fraktlösning för att på så sätt kunna sänka priserna för våra kunder ytterliggare.