Lulu Guinness är framför allt känd för sina unika och glamorösa brittiska handväskor & accessoarer. Lulu Guinness startade sitt företag 1989 och har numera butiker i bland annat London, New York och Tokyo. Förutom utmärkelser från den brittiska drottningen har Lulu fått titeln hedersdoktor på University of the Arts.

Vi erbjuder i nuläget två stycken varianter av den genomskinliga kupolmodellen som heter Birdcage med roliga mönster av Lulu Guinness. Dessutom har vi två versioner av Bloomsburymodellen som har dubbla dukar - den ovanpå paraplyet är svart och den på insidan är i mönster från Lulu Guinness. De dubbla dukarna skapar en magisk effekt och döljer dessutom paraplyets spröt i toppen av konstruktionen.

Lulu Guinness har designat ytterliggare paraplyer för Fulton Umbrellas räkning, och vi provar lite smått med dessa fyra och utökar eventuellt sortimentet senare.

Fulton Umbrellas står för gedigen kvalitet och decennier av innovationer inom paraplyområdet. Ett paraply från Fulton Umbrellas är i regel lätt, smidigt och tåligt - ett paraply som håller i många år.