Fulton - kvalitetsparaplyer 

Fultons paraplyer går att lita på! Fulton är en anrik brittisk paraplytillverkare som genom lång erfarenhet och bra design levererar paraplyer med hög kvalitet, bra funktion och tjusig design. Fultons paraplyer används bland annat av den brittiska drottningen! Fulton är den största leverantören av kvalitetsparaplyer i Storbritannien. Fulton har länge stått för att kvalitet är hörnstenen i allt de gör vad gäller tillverkning såväl som utveckling av nya Fultonparaplyer. Finns det något paraply från Fulton som du letar efter men inte kan finna i vårt sortiment? Hör av dig till oss i så fall så kan vi beställa hem även den sorten från Fulton.

Paraply, Fulton

Redan 1956 grundades Fulton och tillverkningen av paraplyer inleddes omedelbart med stora framgångar. Grundaren var Arnold Fulton, ingenjör och uppfinnare, och den ursprungliga fabriken startade i London. Fulton har alltid bemödat sig om att använda bra råmaterial och noggranna specifikationer i tillverkningen såväl som på ritbordet. Det är denna kombination tillsammans med Fultons utsökta hantverk som gjort att de är förstahandsvalet för den brittiska drottningen såväl som hennes mor före henne.

Fulton - Paraply nummer ett

Ända sedan 60-talet har Fultons Birdcage varit storsäljaren nummer ett, och detta paraply har fortsatt utvecklats genom åren och har nu en glasfiberstomme och en patenterad uppfällningsmekanism. 60-talsikonen från många gamla filmer är än idag en storsäljare och vi är glada att presentera ett flertal färger och varianter på Fulton Birdcage. Det sägs att den brittiska drottningen har ett i varje färg så hon enkelt kan matcha paraplyet med sin outfit, oavsett vilka färger som gäller för dagen.

Förutom Fulton Birdcage så har vi exempelvis följande modeller:

  • Paraply, Fulton Knightsbridge City Stripe - snyggt herrparaply med kritstrecksränder!
  • Paraply, Fulton Minister - om Fulton har en Rolls Royce-modell så är det denna med dess handgjorda läderhandtag.
  • Paraply, Fulton Huntsman - en tveklös storsäljare hos oss. Ett bra basparaply med gedigen kvalitet som finns i lite olika färger och utförande trots att det är den svarta som säljer absolut bäst.
  • Paraply, Fulton Commissioner - denna modell har ett tjusigt handtag i trä där varje handtag är unikt med sitt speciella utseende tack vare träts ådror och utseende.
Showing 21 - 30 of 36 items