Bröllopsparaplyer 

Bröllopsparaplyer i olika färger och former: vita, ivory (elfenben), med eller utan spets. Bröllopsparaply för en eller för två personer. Här hittar du rätt bröllopsparaply för er bröllopsdag. Det vita duoparaplyet är ett av våra absolut mest populära bröllopsparaplyer - kanske just för att det rymmer två personer med lätthet. Blir det månne brudgummens jobb att hålla i detta bröllopsparaply?

Paraply - Bröllop

Numera är det tämligen vanligt att man skaffar ett paraply till bröllopet, speciellt med tanke på den ofta oförutsägbara väderleken i vårt kära Sverige. Att stå i full bröllopsutstyrsel och sedan bli tvungen att skydda sig från regnet med ett reklamparaply vore ju verkligen riktigt tråkigt. För att öka sannolikheten för att ni hittar ett paraply som passar till just den klänning ni valt så försöker vi hålla ett omfattande sortiment av paraply för bröllop tillgängligt. Det är naturligtvis inte alltid lätt att se på bilderna vad som kan tänkas passa, men trots det har vi väldigt, väldigt få byten av paraplyer, vilket tyder på att de flesta lyckas hitta ett fint paraply som passar som de tänkt sig.

Sortiment av paraply för bröllop

Vi har ett antal olika paraplyer att välja mellan som passar till bröllop. Här följer en kortare översikt så att ni lättare vet vad ni skall leta efter.

Duo, vitt paraply, bröllop - ett stort vitt paraply som är format så det skall täcka brudparet. Garanterat bra mot regn, men även en fin detalj vid fotograferingen. Denna modell är helt klart en av våra bästsäljande paraplyer för bröllop

Paraply, bröllop, träskaftsmodeller - vi har två varianter av bröllopsparaplyer med träskaft, en i vitt och en i ivory/elfenben. Detta paraply är lite mer av ett basparaply, men många uppskattar trädetaljerna och det lite lägre priset för dessa modeller.

Spetsparaply för bröllop - beroende på hur klänningen ser ut så kanske ett paraply med spetstyg kan vara något? Denna typ av paraply finns i vitt såväl som i ivory/elfenben och är även den en bästsäljare genom åren.

Hjärtformat paraply för bröllop - även denna variant finns i vitt och ivory/elfenben och lägger ännu en kärleksfull detalj till bröllopet tack vare sin utsökta hjärtform. Det här paraplyet är även vindsäkert och går inte sönder om det kommer en vindby.

Ihopfällbart paraply, bröllop: Vi har två kompakta modeller som tack vare sin färg är lämpliga för bröllop. Dessa är små och enkla att bära med sig och är tillverkade i en vindsäler design precis som i det föregående fallet. Modellen finns i vitt och ivory/elfenben.

Paraply, bröllop - herrmodeller

Det är nog fel att säga att det finns speciella herrmodeller för bröllop, man gör ju najturligtvis som man vill. Om vi ser till våra kunder hittills så satsar man ofta på ett Duoparaply till brudparet, alternativt ett bröllopsparaply till bruden och ett mer klassiskt paraply till brudgummen, såsom exempelvis Fulton Commissioner eller Fulton Huntsman, svart. Dessa finns i vår kategori för Fultonparaplyer. I annat fall kanske ett vitt kompaktparaply eller ett hjärtformat paraply kan vara något även för brudgummen?

Showing 1 - 10 of 18 items

Bästsäljare